Vorige week zijn de Meilandjes op SBS weer gestart met een nieuwe serie waarin het huwelijk van dochter Maxime centraal staat. Dat betekent dat de familie weer in het speerpunt van de belangstelling staat.

Zoals bekend heeft Erica haar verdiensten ondergebracht in totaal drie bedrijven. Voor het eerst heeft zij de jaarcijfers ingeleverd bij de Kamer van Koophandel zodat bekendeburen kan zien hoe groot het eigen vermogen in totaal is.

Het eerste bedrijf is Renkeland B.V. opgericht eind 2020 voor o.a. het produceren van TV programma's. Het eigen vermogen dit bedrijf bedraagt eind vorig jaar iets minder dan 370.000 euro.

Het tweede bedrijf is Renkeland Holding B.V., opgericht op 3 december 2020 en waarvan Erica enig aandeelhouder is. Het eigen vermogen van dit bedrijf bedraagt eind vorig jaar 722.229 euro. Niet slecht dus.

Het derde bedrijf is uitgeverij Osjato B.V. dat Erica en schrijver Jan Dijkgraaf in augustus 2020 samen hebben opgericht. Het eigen vermogen van de uitgeverij van boeken bedraagt eind vorig jaar maar liefst bijna 1,2 miljoen euro.

Dit moet Erica uiteraard delen met Jan Dijkgraaf. Kortom; het totale vemogen van haar bedrijven bedraagt dus bijna 2,3 miljoen euro. Dat is zondermeer in 1 jaar tijd een schitterend resultaat!!

Hoe de sjaals van Martien lopen is nog niet bekend.