Dinsdag 28 mei j.l. heeft Juicekoningin Yvonne Coldeweijer voor het eerst de jaarcijfers ingeleverd van haar bedrijf Life of Yvonne B.V.. Dit is een van de drie bedrijven waarvan Yvonne eigenaar is.

MILJONAIR

Nu kunnen we dus zien hoe groot het vermogen is van dit bedrijf, een financiele holding, dat zij eind 2021 heeft opgericht. Blijkt hieruit dat de Juicekoningin al miljonair is of in ieder geval op weg is naar een eigen vermogen van 1 miljoen euro.

Uit de kleding verkoop op Internet zal het even niet komen. Yvonne heeft recent bekendgemaakt daar weinig aan te verdienen vanwege het voortdurend herinvesteren en kosten die ze heeft.

EIGEN VERMOGEN LIFE OF YVONNE

De jaarcijfers 2023 van Life of Yvonne B.V. op 28 mei j.l. gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel blijkt dat het eigen vermogen 215.556 euro bedraagt.  Helaas zijn de cijfers van haar andere twee bedrijven te weten Life of Yvonne Socials B.V.  en Stardust by Life of Yvonne B.V. nog niet gedeponeerd.

De laatst genoemde B.V. moet de resultaten laten zien van de hamdel in kleding- en modeartikelen op Internet. Bekendeburen houd je op de hoogte.