Hert was juice koningin Yvon Coldeweijer die onthulde dat de man van Rens Kroes, foodblogger en zus van Doutzen Kroes, in 2019 door de rechtbank schuldig werd bevonden aan verkrachting en werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van 24 maanden.

GEVANGENISSTRAF MAN RENS KROES

Haar man Sid, met wie Rens al 15 jaar samen is, is in hoger beroep gegaan en is nu veroordeeld tot een gevangenisstraf van 4 1/2 jaar en dat is fors zwaarder dan de eis. De vraag is dan ook; kan Rens financieel gezien tegen een stootje nu haar man voorlopig zit opgelsoten. Hebben Rens en Sid genoeg financiele middelen?

VERMOGEN RENS KROES

Bekendeburen dook in de cijfers van hun bedrijven.. Dat zijn er totaal 5, waaronder Rens Kroes Holding B.V. en Sid Soum Holding B.V. Op basis van de laatste gepubliceerde jaarcijfers, zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel, bedragen de eigen vermogens in totaal net iets minder dan een half miljoen euro.

DOUTZEN KROES

Daar kun je het best wel een paar jaar mee uitzingen. Onroerendgoed hebben zij niet. Maar als ze echt financieel in het nauw komt,dan wil misschien zus Doutzen bijspringen. Wie weet?