STREAMINGPLATFORM

René Froger onthulde recent Qsum, een nieuw streamingplatform speciaal voor nederlandse artiesten. Fans kunnen nu direct de muziek van hun favoriete artiesten ontdekken. Een gewaagd project van Rene.

Het opzetten van een nieuw platform zoals Qisum is niet zonder uitdagingen. Froger heeft een aanzienlijk deel van zijn vermogen geïnvesteerd in dit project en hij is zich bewust van de concurrentie van bestaande streamingdiensten met enorme catalogi. 

DRIE BEDRIJVEN

Het bedrijf Qisum, het omgekeerd van Musicq, bestaat uit drie bedrijven: Qisum Holding B.V., Qisum Benelux B.V. en Qisum Media B.V.. De eerste twee bedrijven zijn opgericht in 2020 en de laatste in maart 2023.

EIGEN VERMOGENS 

Dus helemaal nieuw is het niet. Het betekent wel dat er van de eerste twee bedrijven al cijfers zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. Op basis van de laatste cijfers bezit de Holding een eigen vermogen van 626.000 en dat was in 2020 nog bijna 14.000 euro negatief.

Qisum Benelux B.V.  heeft echter een negatief eigen vermogen van 333.000 euro per eind op basis van de laatst gedeponeerde cijfers. Al met al niet echt slecht te noemen. Uiteraard zijn er van Qisum Media B.V. nog geen cijfers beschikbaar.

Overigens runt Rene Roger het bedrijf samen met twee zakenpartners. Ook zijn zoon Maxim werkt in het bedrijf, dat  alles van honderden Nederlandse artiesten, van muziek tot films en tickets, onder één dak brengen.

Wellicht dat het bedrijf ook een Topper gaat worden!