Jandino lijkt succes te hebben met alles wat hij doet. Zo is hij populair als comedian en als acteur, maar nu kan hij ook 'succesvol eigenaar van een kip-restaurant' op zijn cv zetten. Hoe woont FC Kip man Jandino Asporaat eigenlijk?

FC KIP JANDINO SUCCES

Zijn FC Kip is een doorslaand succes. Dat is de afgelopen dagen wel bewezen. Het was dringen om een kippetje te bemachtigen. FC Kip is gebaseerd op "Bon Bini Holland” En de mensen werden dan ook bediend door Jandino's typetje Judeska.

En dan te bedenken dat Jandino al in april 2020 FC Kip wilde openen. Maar door de corona moest hij zijn plannen in de ijskast zetten. Overigens moet hij nu weer geduld hebben, want na pas 5 dagen open te zijn geweest moet de tent weer dicht wegens verbouwing om de drukte aan te kunnen.

Dit kost het huis van Jandino Asporaat

Dit succes legt hem geen windeieren. Dat is terug te zien in deze design villa, die hij kocht voor maar liefst 1.495.000  euro.

De villa is gelegen op het landgoed 'Ringvaartstaete' in Nieuwerkerk aan de IJssel. Op het landgoed staan slechts 12 villa's en Jandino is een van de gelukkigen. Het is een afgesloten terrein, waar je dus niet zomaar op kan komen. Natuurlijk geeft hem dat een veilig gevoel

Indeling villa Jandino

Hij betaalde er dus 1.495.000,euro voor en liet er een hypotheek op vestigen van 1.250.000  euro. Voor dit geld krijgt hij een optrekje met een woonoppervlakte van rond de 300 vierkante meter met totaal 7 kamers, verdeeld over drie woonlagen.

De keuken is een lust voor het oog en van alle gemakken voorzien. Er is er inpandige garage waar Dino twee auto kwijt kan. Tuin is er rondom de villa. Dit is met recht een droomvilla. 

Dat het Jandino goed gaat zie je als je zijn nieuwste aanwinst vergelijkt met de bungalow die hij in 2017 met verlies verkocht. Kijk maar.