Wat moet Douwe Bob zich een bevoorrecht mens voelen, dat hij op deze waanzinnige woonboot woont. Hij kocht dit voormalige woonschip dat zich het best laat omschrijven als 'drijvend juweeltje' voor het bedrag van 1.050.000 euro en liet er voor hetzelfde bedrag een hypotheek op vestigen

De oorspronkelijke vraagprijs lag op 1.275.000 euro dus Bob heeft goede zaken gedaan. En wat krijgt hij voor dit geld? Een woonschip uit 1936 met een woonoppervlakte van 320 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt 11, waaronder 5 slaapkamers en 2 badkamers, verdeelt over drie woonlagen.

Koken kan in de zeer luxe keuken met alles er op en eraan. Zeer luxe is ook de aanwezigheid van een sauna en een whirlpool. En niet te vergeten de stuurhut met het originale stuurwiel waar vanuit je een adembenemend  uitzicht hebt.

De logeer verblijven bevinden zich in de voormalige machinekamer en in het achterkajuit. Het woonschip ligt tegen het KNSM eiland aan. En het liggeld? Bob moet daar 1650 euro per jaar voor aftikken.

Droom er maar bij weg......