Jelle Brandt Corstius vecht met producent Gijs van Dam een strijd uit over vermeende sexueel misbuik. In de hele strijd zou een leek al snel tot de conclusie kunnen komen dat Jelle een homosexuele man is. Maar niets is minder waar.

Jelle is zeer gelukkig met zijn vriendin Marscha, die hem in november 2015 een dochtertje schonk, die zij de naam Mae gaven. Marscha is de dochter van de bekende columnist Theodore Holman, een van de hartsvrienden van de helaas vermoordde Theo van Gogh.

Jelle en Marscha kochten twee jaar geleden dit dubbele bovenhuis in Amsterdam voor een bedrag van 469.500,-- euro en namen er een hypotheek op van twee ton euro. Het stel heeft er dus behoorlijk wat eigen geld ingestoken.

Voor dit geld kregen zij een dubbelbovenhuis met een woonoppervlakte van 120 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt vijf, waaronder vier slaapkamers en 1 badkamer, verdeeld over twee woonlagen. Ook is er nog een dakterras van 28 vierkante meter.

De keuken is luxe en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Voor het parkeren van de auto hebben Jelle en zijn vriendin wel een parkeervergunning van gemeente nodig. Ook kunnen zij makkelijk reizen met het openbaar vervoer, want het Amstel Station ligt op loopafstand.