Huizen
4 oktober 2017
 

Zo woont Lil' Kleine. Zie foto's

Dat zijn carriere hem zeker geen windeieren legt, wordt duidelijk bij het binnenkijken in zijn luxe appartement in het centrum van Amsterdam.

Hij betaalde voor dit appartement in het centrum van Amsterdam een prijs van 890.000,-- euro en de bank verwendde Lil nog eens met een hypotheek van 1,5 miljoen euro. Maar dan heb je ook wat. Lil woont er nog iedere dag met veel plezier.

Het appartement, gelegen op de benedenverdieping, heeft een totale woonoppervlakte van 138 vierkante meter en is recent totaal gerenoveerd. Het totaal aantal kamers bedraagt vier, waaronder twee slaapkamers, een badkamer en een werkkamer.

Er is een royale luxe woonkeuken met kookeiland en  met alle denkbare inbouwapparatuur. De auto kan Lil parkeren in de inpandige garage. Leuk detail is ook dat zijn optrekje op een steenworpafstand ligt van het de La Mar theater en vele leuke restaurantjes.

Tijd om even te kijken hoe Lil woont.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.