Joey Veerman, speler van PSV en het Nederlands Elftal, over wie de geruchten gaan dat Real Madrid hem graag zou willen inlijven, woont samen met zijn vriendin Chantalle Schilder en zoontje Frenkie, in deze leuke hoekwoning in Eindhoven.

KOOPSOM

Hij kocht het optrekje voor 685.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 750.000 euro. Hiervoor krijgt een woning, met vrijstaande garage, met een woonoppervlakte vanĀ 178 vierkante meter.

INDELING WONING JOEY VEERMAN

In totaal beschikt hij over vier kamers, waaronder drie slaap- en 1 badkamer. De keuken is luxe en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Via de overloop bereik je de zolderetage met ee voorzolder plus een ruime zolderkamer, waar een vierde slaapkamer kan worden gemaakt, met grote dakkapel. Dit alles verdeeld over drie woonlagen.

EK VOETBAL 2024

De voorzolder kan worden gebruikt als studiehoek. Uiteraard is er ook achtertuin, gelegen op het oosten, die volledig is omsloten door een schutting. Belangrijk voor de privacy. Uiteraard hoopt Joey hoge ogen te kunnen gooien tijdens het EK Voetbal in Duitsland.

voor meer voetbalnieuws ga naar voetbalflitsen.nl