RTL Boulevard presentator Luuk Ikink heeft een prachtig herenhuis in Soest. Hij betaalde hiervoor het bedrag van 725.000 euro, terwijl de vraagprijs 739.000,-- euro bedroeg. De hypotheek bedraagt 7 ton euro.

Voor dit geld heeft Luuk een vrijstaand herenhuis met een woonoppervlakte van 187 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt zes, waaronder vier slaapkamers, een badkamer en een kantoor/ speelruimte. Dit alles verdeeld over twee woonlagen. een vliering en een kelder.

Het herenhuis beschikt over een royale woonkeuken, die is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.  De keuken geeft ook toegang tot de kelder en is voorzien van vloerverwarming.  De slaapkamers aan de achterkant hebben een prachtig uitzicht over de weilanden.

In de achtertuin, die 330 vierkante meter groot is en op het noorden ligt, bevindt zich ook een tuinhuis met een eigen veranda en zonneterras. De auto kan de RTL Boulevard presentator parkeren in zijn eigen garage, die ruimte biedt aan 1 auto.

Luuk woont hier met zijn vrouw Simone en hun dochter en zoon. Overigens is Simone in verwachting van hun derde kindje; een zoon!