Huizen
18 februari 2018
 

Zo woont soapie en Zipp Award winnaar Buddy Vedder. Zie foto's

Jonge televisiekijkers kozen hem als beste presentator, maar Buddy speelt ook de rol van Rover Dekker in GTST, En zo woont de populaire Buddy

Niet alleen speelt hij de RTL soap GTST de rol van Rover Dekker, maar is hij ook presentator van het kinderprogramma Kids Top-20 bij de AVRO- Tros. En juist deze jonge kijker beloonden Buddy met  de Zipp Award als beste presentator. En daar mag hij trots op zijn.

Buddy verruilde in 2015 zijn kamertje in Amsterdam voor een 2/3 kamer appartement in Amsterdam Oud- West.

Hij betaalde hiervoor een bedrag van 197.500,-- euro en heeft er een hypotheek op genomen van 210.000,-- euro. Hiervoor kreeg hij 2/3 kamer appartement met een woonoppervlakte van 53 vierkante meter. Hij heeft twee slaapkamers en 1 badkamer.

Koken kan Buddy in de open keuken, die voorzien is van diverse inbouwapparatuur. Verder is er nog een balkon. In het appartement ligt een leuke houten vloer. Om zijn auto voor de deur te kunnen parkeren heeft hij wel een vergunning nodig van de gemeente Amsterdam.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.