In Engeland heeft voetbal coach Sarina Wiegman zowat een goddelijke status bereikt, nadat zij het Engelse vrouwenteam Europees kampioen heeft gemaakt. Ze is daar nu al een legende.

Eerder flikte zij dat al met het Nederlands Vrouwenteam, die haar helaas zagen vertrekken naar Engeland. Sarina is nu de absolute top in de wereld als voetbal coach.

Ze zal zeker genomineerd worden als Europees coach van het jaar. In de mannenwereld zou Sarina de miljoenencontracten voor uitzoeken hebben, maar bij de vrouwen is dat nog niet zover.

Bekendeburen was benieuwd waar en hoe Sarina, geboren en getogen in Den Haag, eigenlijk woont. Ze blijkt te wonen in Monster, gelegen in het Westland onder de rook van Den Haag

Daar kocht ze samen met haar man twee jaar geleden een vrijstaand herenhuis voor de prijs van 855.000 euro. Ze liet voor hetzelfde bedrag er een hypotheek op vestigen.

De woonoppervlakte bedraagt 218 vierkante meter en telt totaal vijf kamers, waaronder vier slaap- en 1 badkamer. De woning ligt dichtbij de duinen en het strand en op fietsafstand van het centrum van Monster.

En reken dat de inwoners van Monster trots zijn op hun beroemde inwoner.