ZIE HIER ZIJN WINNENDE OPTREDEN IN DE FINALE

Met drie tienen van juryleden Spike, Angela Groothuizen en Caesar werd zanger Bouke Scholten de grote winnaar van het SBS programma The Tribute, The Battle of the Bands. Hij bracht een tribute aan Elvis en dat deed Bouke zo goed dat Spike terecht opmerkte "Elvis is back in the Building".

BOUKE SCHOLTEN WINNAAR THE TRIBUTE

Als winnaar mag Bouke nu in het uitverkochte Ziiggo Dome op 23 april a.s. een uur lang optreden en dat is natuurlijk de kans van zijn leven en hiermee zal op zeker een droom voor deze Drentse zanger in vervulling gaan.

En wellicht kan hij de komende jaren zijn zakken gaan vullen met optredens. Op dit moment kost Bouke voor een half uur 2250 euro en wil je hem 1 uur lang inhuren dan loopt zijn gage op naar 8500 euro.

BOUKE SCHOLTEN'S WONING IN EMMEN

Het zal dan ook niet lang meer duren, voordat hij zijn bescheiden woning in Emmen gaat inruilen voor een prachtige villa. Zijn huidige woning kocht Bouke in 2006 voor 104.000 euro en vestigde daar een hypotheek op van 130.000 euro.

Voorlopig zal hij uitkijken naar 23 april als Bouke 1 uur lang mag optreden in het Ziggo Dome voor maar liefst 50.000 mensen!