Recent zette Jan des Bouvrie jr, de oudste zoon van de overleden interieur architect Jan des Bouvrie, zijn appartement te koop voor een bedrag van 550.000 euro.

Zelf kocht hij het een paar maanden voor het overlijden van zijn vader voor 410.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 4 ton euro. Het appartement is nu verkocht en Jan jr maakt in ieder geval een mooie winst van minsten 150.000 euro tot meer. De exacte verkoopprijs is nog niet bekend.

Wat krijgt de koper voor zijn geld?  Een zeer luxe appartement met een woonoppervlakte van 65 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt drie, waaronder twee slaap- en 1 badkamer.

Door de vier grote ramen is het appartement is het vrij licht. Aan de voorkant bevindt zich het eet-en zitgedeelte. Aangrenzend de zeer luxe keuken met alle denkbare voorzieningen.

Uiteraard is er een balkon liggend op het oosten, waar je in de ochtendzon kan genieten van een ontbijt. Monique, de weduwe van Jan des Bouvrie, heeft overigens hun optrekje in Naarden voor 10 miljoen te koop gezet.