Hert was juice koningin Yvon Coldeweijer die onthulde dat de man van Rens Kroes, foodblogger en zus van Doutzen Kroes,  in 2019 door de rechtbank schuldig werd bevonden aan verkrachting en werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van 24 maanden.

HOGER BEROEP MAN RENS KROES

Haar man Sid, met wie Rens al 15 jaar samen is en inmiddels drie jaar getrouwd, is in hoger beroep gegaan en deze zitting izal a.s. woensdag 6 december plaatsvinden. Wel had er een zitting plaats in maart van dit jaar maar die wa aangehouden omdat de advocaat van SId nog meerdere getuigen wilde verhoren.

VERKRACHTING

De zwager van Doutzen zou de vrouw hebben verkracht in haar eigen woning. Rens’ man zou de vrouw bij de keel hebben gegrepen en haar hebben gedwongen hem oraal te bevredigen en seks met hem te hebben. Hij zou dingen gezegd hebben als ‘ik breek je nek als je je beweegt’, ‘ik vermoord je serieus’ en ‘ik wil diep in je komen’.

UITSPRAAK

Uiteraard heeft Sid een andere versie over dit gebeuren. A.s. woensdag zal de rechter beslissen of Sid wel of niet achter slot en grendel gaat.