Q Music DJ Mattie Valk en zijn inmiddels ex vriendin Kirsten Willemstein kochten in 2013 samen een eengezinswoning in het plaatsje Hendrik Ido Ambacht, Zij betaalden er 385.000,-- euro voor en namen er een hypotheek op van iets meer dan 4 ton euro.

Ze dachten hier samen oud te worden en er hun eventuele kinderen er te laten opgroeien. Dat liep even anders. Weliswaar beviel Kirsten 22 maart j.l. van een tweeling, maar deze werden 27 weken te vroeg geboren. Mattie werd verscheurd door vreugde van de geboorte, maar de zorg dat alles goed zou komen met de tweeling.

Helaas raakte hij kort daarna in de hel, toen zijn vriendin Kirsten hem de mededeling gaf, dat hij niet de biologische vader de tweeling Vesper en Bo is. Hij stortte in en was zelfs een tijdje niet meer te horen bij de raio van Q Music.

De vraag was natuurlijk ook wat er met het huis zou gaan gebeuren? Deze vraag is nu beantwoord, want bekendeburen heeft de hand weten te leggen op de akte van verdeling en levering. Hierin staat te lezen dat Mattie er blijft wonen en verder de lasten alleen gaat betalen.

De Q Music DJ heeft zijn ex uitgekocht en dus de deur uitgezet. Helaas staat in de akte niet het bedrag waarmee Mattie haar heeft uitgekocht. Feit is dat hij nu de enige eigenaar is van het huis en Kirsten op zoek moet naar een andere woning.