De ex vriendin van Q Music DJ Mattie Valk heeft een huis gekocht in Zwijndrecht. Blijkbaar vond zij het niet verstandig om in Hendrik Ido Ambacht, de woonplaats van Mattie, een huis te kopen. Zoals bekend dacht Mattie eerst de trotse vader te zijn van een tweeling, maar niet veel later na de geboorte bleek hij niet de biologische vader te zijn.

Samen hadden zij een huis gekocht in Hendrik Ido Ambacht, maar nadat hij haar had uitgekocht, moest Kirsten op zoek naar een andere woning. Deze heeft ze kortgeleden gevonden, zodat de tweeling weer een eigen dak boven het hoofd heeft.

Zij heeft hier een bedrag van 152.500,-- voor betaald en er een hypotheek op genomen van 159.120,-- euro. Voor dit geld heeft ze een leuke eengezinswoning met een woonoppervlakte van 87 vierkante meter. Het optrekje telt in totaal drie kamers, waaronder twee slaapkamers en een badkamer.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen en een vliering. De achtertuin is 14 vierkante meter groot en gelegen op het noordwesten. Verder beschikt zij over een royale keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Het huis ligt gezellig in het centrum van Zwijndrecht.