Frank Sanders, de weduwnaar van Jos Brink, heeft het pand waar de twee jarenlang lief en leed deelden te koop gezet voor een prijs iets onder de vier miljoen euro.

Jos en Frank kochten het pand, met een woonoppervlakte van maar liefst 432 vierkante meter, in 1989 voor slechts 110.739 euro en er rust nog niet 1 euro hypotheek op.

Dat betekent dat bij verkoop Frank zichzelf bij verkoop multi miljonair mag noemen. Een mooi verlate erfenis. Het pand staat op de lijst van Rijksmonumenten, dus zal zeker vrij snel worden verkocht.

Het telt in totaal zestien kamers, waaronder negen slaapkamers en twee badkamers, verdeeld over vijf woonlagen. De tuin ligt op het zuiden en uiteraard ontbreekt een dakterras niet.

Het pand is overigens in twee delen te splitsen, dus best wel interessant voor een koper. Nadeel is wel dat je niet een eigen parkeerplaats hebt voor die miljoenen.

Nee, je kunt er 1 huren op 500 meter van de woning! Het pand beschikt een grote keuken, diverse eetkamers, een bibliotheek en een muziekkamer en tet maar liefst 6 toiletten.

Het is het bekijken waard.