Het moet worden gezegd; het is echt een schattig appartement, maar wel heel erg klein en dat voor een prijs van 1500,-- euro per maand. Het ligt in de populaire Amsterdamse Jordaan onder de rook van de bekende Westertoren.

Het appartement heeft een totale woonoppervlakte van totaal slechts 45 vierkante meter en bestaat uit twee kamers, waaronder 1 slaapkamer. In de hal van het optrekje bevindt zich de badkamer met ligbad en douche.

Ook is daar een kast welke ruimte biedt aan een wasmachine en droger. Mooi meegenomen is wel dat door het hele appartementje een fraaie eikenhoutenvloer ligt. Yvonne heeft haar paleisje gemeubileerd gehuurd.

Om het te kunnen huren heeft ze wel een waarborgsom van 3000,-- euro moeten betalen, maar hoelang kan ze er wonen? Het appartement staat namelijk ook gewoon te koop voor 237.500,-- euro. Als het wordt verkocht zal Yvonne dan het huis moeten verlaten?

Het huis overigens wel een monument en in 2008 totaal gerenoveerd. En wat voor Yvonne Coldeweijder het leukst is; ze heeft uitzicht op de Westertoren!!