Op kerstavond heeft influencer Jade Anna van Vliet, de ex vriendin van Gio Latooy, aan alle geruchten een einde gemaakt en laten weten dat ze inderdaad een relatie heeft met Ajax-speler Kenneth Taylor.

Waar woont Kenneth Taylor? In dit prachtige penthouse!

Kenneth heeft onlangs een prachtig penthouse gekocht aan de rand van het centrum van Alkmaar. Het penthouse maakt onderdeel uit van een appartementcomplex dat vroeger een schoolgebouw was.

Prijs en indeling huis Kenneth Taylor

De vraagprijs van het penthouse was iets meer dan 1,1 miljoen euro en Kenneth liet er een hypotheek op vestigen van ruim 1,9 miljoen euro. Het penthouse heeft een woonoppervlakte van maar liefst 235 vierkante meter.

Er zijn twee zeer ruime slaapkamers met elk een eigen luxe badkamer. De woonkamer is met 51 vierkante meter riant. Verder is er ook nog een eetkamer en uiteraard een zeer luxe keuken die van alle gemakken is voorzien. Of hij eer blij mee is weten we niet, maar feit is dat hij Marco Borsato met zoon Luca en misschien wel moeder Mary als bekende buren in Alkmaar tegen kan komen. 

SAMENWONEN

Het dakterras ontbreekt niet en in de parkeergarage heeft Kenneth twee parkeerplaatsen. Het penthouse is voorzien van vloerverwarming. Wellicht dat Kenneth en Jade Anna hier samenwonen.

Dit jaar kocht zij overigens zelf een maisonnette in Heemskerk.

meer voetbalnieuws zie voetbalflitsen.nl