Dusan Tadic is een van de smaakmakers bij het huidige succesvolle team van Ajax. In 2018 tekende hij voor vier jaar bij de Amsterdamse club die hem overnam van de Engelse voetbalclub Southampton.

Eerder kwam hij overigens uit voor FC Groningen en FC Twente. Tadic voelt zich blijkbaar helemaal thuis in Amsterdam en kocht dan ook vrij snel na het ondertekenen van het contract bij Ajax dit schitterende dubbele benedenhuis in Amsterdam Oud Zuid.

Hij betaalde voor het optrekje een bedrag van 2,2 miljoen euro bij een vraagprijs van 2.295.000 euro. Hij legde het bedrag met eigen geld op tafel.

De woonoppervlakte bedraagt 191 vierkante meter. Het huis bevat 6 kamers, waaronder vijf slaapkamers en twee badkamers, verdeeld over twee woonlagen.

Buiten twee balkons  beschikt de Ajax vleugelspeler ook over een riante achtertuin van 51 vierkante meter. De luxe woonkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, inclusief een wijnklimaatkast.

Voor het parkeren van zijn auto moet Tadic een parkeervergunning aanvragen bij de gemeente Amsterdam,  maar dat is dan ook het enige minpuntje. Voor de rest is zijn optrekje een lust voor het oog.