Vorig jaar juli tekende Ajax speler Dusan Tadic een tweejarig contract bij de Turkse topploeg Fenerbahce. Bij Ajax speelde hij van 2018- 2023 en beleefde met de club gouden tijden. Nu hij niet meer in Nederland woont, heeft hij zijn woning in Amsterdam te huur gezet.

Zoveel huur vraagt Dusan Tadic voor zijn huis in Amsterdam

Vroeg hij eerst 7750 euro huur, na een paar weken heeft hij deze verhoogd naar een vraaghuur van 7950 euro. Tevens moet de huurder een waarborgsom betalen van 15.900 euro. Het optrekje wordt gemeubileerd en gestoffeerd verhuurd en wel voor onbepaalde tijd.

Tadic kocht het dubbele benedenhuis voor een bedrag van 2,2 miljoen euro bij een vraagprijs van 2.295.000 euro. Hij legde het bedrag met eigen geld op tafel. Wat krijgt de huurder voor zijn geld?

Indeling huis Dusan Tadic in Amsterdam

De woonoppervlakte bedraagt 191 vierkante meter. Het huis bevat 7 kamers, waaronder vijf slaapkamers en twee badkamers, verdeeld over twee woonlagen .Buiten twee balkons beschikt de woning over een riante achtertuin van 51 vierkante meter. De luxe woonkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, inclusief een wijnklimaatkast.

Voor het parkeren van de auto moet  een parkeervergunning worden aangevraagd bij de gemeente Amsterdam.

voor meer voetbalnieuws ga naar voetbalflitsen.nl