Albert Verlinde, die recent afscheid nam van SBS Shownieuws, heeft zijn dubbele benedenhuis in de PC Hooftstraat in Amsterdam verkocht. De vraagprijs was 2.950.000 euro en een hypotheek rust er niet op het optrekje. Albert kocht het optrekje naast die van Connie Breukhoven- Witteman, in 2015 voor een bedrag van 1,1 miljoen euro

Als Albert het dubbele benedenhuis op de vraagprijs heeft verkocht maakt hij een schitterende winst van maar liefst 1.850.000 euro. Hij zal opgelucht ademhalen, want een paar maanden geleden dacht Albert het  optrekje ook te hebben verkocht, maar toen kreeg de koper de financiering niet rond

Wat krijgt de huidige koper voor de bijna drie miljoen euro? De koper krijgt voor zijn of haar geld een prachtige woning met een woonoppervlakte van 184 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt drie, waaronder twee slaap- en 1 badkamer.

Dit alles verdeelt over twee woonlagen. Koken kan in de luxe keuken met kookeiland en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Op de eerste verdieping is een balkon aanwezig met prachtig uitzicht over het Vondelpark.

De achtertuin is 170 vierkante meter groot en ligt op het noordwesten. De auto kan worden geparkeerd in de parkeergarage van het appartementen complex.

Verder is er uiteraard ook een huismeester aanwezig. Albert heeft dit dubbele benedenhuis verkocht, omdat hij samen met zijn echtgenoot Onno Hoes dit miljoenenappartement in Amsterdam heeft gekocht.