Op 23 juni j.l. zette Alberto Stegeman, bekend van het SBS programma 'Undercover in Nederland' zijn appartement in Amsterdam te koop voor een bedrag van 699.000,-- euro, Nu nog net geen maand later is zijn optrekje rond de vraagprijs verkocht.

En dat betekent dat hij op zijn bankrekening een winst van rond de 80.000,-- euro mag laten bijschrijven. Hij is dus zowel succesvol met het verkopen van huizen als met  gokken tijdens pokertoernooien. Zelf kocht hij deze in september 2008 voor een bedrag van 530.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 620.000,-- euro.

De koper krijgt voor zijn of haar geld een beneden gelegen appartement met een woonoppervlakte van 142 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt vier, waaronder drie slaapkamer en 1 badkamer. Dit alles verdeeld over twee woonlagen.

Er is een half open keuken , die van alle gemakken is voorzien. Het appartement ligt aan het water en op het zonneterras heb je een prachtig uitzicht op bijvoorbeeld het Tropenmuseum en over de Singelgracht.

Alberto is intussen verhuisd naar de villa in Heemstede die hij recent, met eigen geld, voor bijna 1 miljoen euro kocht