Alberto Stegeman, net vader geworden van zoontje Joas, heeft nog niet zolang geleden zijn appartement in Amsterdam verruild voor een schitterende villa in Heemstede. Om die reden heeft hij nu zijn appartement in Amsterdam te koop gezet.

De 'Undercover in Nederland' presentator vraagt 699.000,-- euro voor zijn optrekje. Zelf kocht hij deze in september 2008 voor een bedrag van 530.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 620.000,-- euro. Alberto zal dus een bescheiden winst kunnen maken.

De koper krijgt voor zijn of haar geld een beneden gelegen appartement met een woonoppervlakte van 142 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt vier, waaronder drie slaapkamer en 1 badkamer. Dit alles verdeeld over twee woonlagen.

Er is een half open keuken , die van alle gemakken is voorzien. Het appartement ligt aan het water en op het zonneterras heb je een prachtig uitzicht op bijvoorbeeld het Tropenmuseum en over de Singelgracht.

Ook is er nog een extra balkon. De auto kan worden geparkeerd in de garage beneden het complex, maar de twee vaste plaatsen moeten dan wel worden verhuurd. En anders moet voor het parkeren een vergunning worden aangevraagd bij de gemeente Amsterdam.

Alberto, zijn vriendin Judith, dochtertje Lara en zoontje Joas genieten inmiddels van hun nieuwe huis.