De ex vrouw van de man van Amanda Krabbe mag dan wel beslag hebben gelegd op o.a. hun penthouse, het heeft hen er niet van weerhouden om het luxe optrekje in de stille verkoop te zetten. De verkopende makelaar heeft dit aan bekendeburen bevestigd.

De prijs is niet bekend, maar zou rond de 1,5 miljoen euro liggen. Zelf kochten Amanda en Harrie het penthouse in juni 2015 voor een prijs van 1,3 miljoen euro en lieten er een hypotheek op vestigen van 1.315.000,-- euro. Het werd eigenlijk geruild tegen hun villa in Eindhoven.

Het is in de stille verkoop gezet, omdat op dit moment het optrekje wordt verhuurd. De koper krijgt in ieder geval een penthouse met  een woonoppervlakte van 327 vierkante meter en bestaat uit totaal vier slaapkamers en twee badkamer, waarvan een top design badkamer met ligbad en royale inloopdouche. Vanuit het ligbad is er een werkelijk adembenemend uitzicht over de stad.

Verder beschikt het penthouse over een droomkeuken met alle denkbare inbouwapparatuur tot aan een gekoelde wijnkast. Op de 30ste verdieping bevindt zich de masterbedroom met ook een schitterend uitzicht. De auto kan geparkeerd worden de eigen parkeerplaats onder het complex.

Door het hele huis ligt vloerwarming. Buiten dit penthouse bezitten zij nog een prachtige villa in Waalre, waar de ex ook beslag op heeft laten leggen.