Eindelijk dacht Amanda Krabbe haar rust gevonden te hebben bij ondernemer Harrie Kolen. De twee gaven elkaar vorig jaar het ja woord en het leven lachte Amanda aan alle kanten toe. Er waren wel een paar financiele rimpeltjes in het water, maar die loste echtgenoot Harrie op.

Deze rimpels bestonden uit twee beslagen op zijn villa in Waalre en een in Eindhoven. Het ging in totaal om een bedrag van rond de 370.000,-- euro. Een van de beslagen betrof een executoriaal beslag van 299.038 euro, dat in opdracht van een bouwvereniging was gedaan. Deze dreigde de villa op de veiling te verkopen als er geen geld werd betaald.

Een andere keer kwam een schuldeiser in gezelschap van de deurwaarder naar het bedrijf van Harrie toe omdat Harrie een schuld 35.000,-- euro nog altijd niet zou hebben voldaan. Nadat alles was opgelost, was de financiele rust teruggekeerd.

Maar de onrust is weer teruggekeerd. Een ex van Amanda's echtgenoot Harrie Kolen heeft beslag laten leggen op de villa van Amanda en Harrie in Waalre en op het penthouse in Eindhoven, Het gaat hier om een bedrag van maar liefst 642.981,60 euro.

De voorzieningsrechter heeft hiervoor toestemming verleend. Waar het conflict precies over gaat, is niet bekend. Hierdoor is de onrust in het leven van Amanda weer terug en daar zal ze zeker niet blij mee zijn.