Na haar vorige huis te hebben verkocht, moesten televisiepresentatrice Anita Witzier en haar man Michel op zoek naar een nieuw onderkomen. Uiteindelijk is hun oog gevallen op dit prachtige vrijstaande landhuis in Blaricum.

Zij hebben het landhuis gekocht voor een prijs van 850.000,-- euro, terwijl deze voor een prijs van 895.000,-- euro te koop stond. Anita en haar man hebben er een hypotheek op laten vestigen van 803.000,-- euro.

Voor dit geld zijn ze nu de trotse eigenaar van een vrijstaand landhuis met een woonoppervlakte van 207 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt zeven, bestaande uit vier slaapkamers, een royale eetkamer, een badkamer, voorzien van o.a. een whirlpool en een werk/ kantoorruimte. Di alles verdeeld over drie woonlagen.

De keuken is luxe en voorzien van alle benodigde en denkbare inbouwapparatuur. Hun optrekje wordt omgeven door tuin. De achtertuin is riant te noemen. Deze is 651 vierkante meter groot en ligt ook nog eens op het voor de zon gunstige zuiden.

Er is ruimte voor het parkeren van drie auto's plus dat er nog een auto kan worden gezet onder de carport. Kortom; Anita en haar man hebben hun droomhuis gevonden