Anita Witzier zette begin mei van dit jaar haar twee onder 1 kapwoning in Blaricum te koop voor een bedrag van 629.000,-- euro. Na iets meer dan twee maanden vond zij een koper voor haar optrekje.

Gisteren, maandag 15 augustus, passeerde de woning bij de notaris en kreeg de nieuwe eigenaar de sleutels in handen. De vraag is echter wel hoe blij Anita uiteindelijk met de verkoop is. Zelf kocht zij, uit een erfenis, in oktober 2005 de grond voor een prijs van 403.340,-- euro en daar kwamen dan nog de kosten bij voor het laten bouwen van haar woning.

Niet voor niets liet zij dan ook een hypotheek op het huis vestigen van 800.000,-- euro. Anita heeft haar huis nu verkocht voor een bedrag van 590.000,-- euro inclusief een aantal roerende zaken. Dit betekent wel dat de vriendelijke tv presentatrice een verlies lijdt van maar liefst 210.000,-- euro!!

Niet vreemd dus dat haar man Michel, met wie Anita op huwelijkse voorwaarden is getrouwd, toestemming heeft moeten geven voor de verkoop. Dit staat te lezen in de akte die bekendburen in handen heeft.

Voor zover bekend hebben Anita en haar man nog geen andere woning gekocht.