Huizen
23 juli 2016
 

Anita Witzier verkoopt haar Gooise woning met verlies! Zie foto's

TV presentatrice Anita Witzier heeft niet lang op een koper hoeven te wachten voor haar twee onder 1 kapwoning in Blaricum.

Anita Witzier zette begin mei van dit jaar haar twee onder 1 kapwoning in Blaricum te koop voor een bedrag van 629.000,-- euro. Nu na iets meer dan twee maanden, heeft zijn een koper gevonden voor haar optrekje gevonden.

De verkoopprijs zou rond de 625.000,-- euro liggen en dat zou op basis van haar hypotheek een aanzienlijk verlies beteken. Zij kocht de twee onder 1 kapwoning in oktober 2005 voor een onbekend bedrag en liet er een hypotheek op vestigen van 8 ton euro.

De koper krijgt voor zijn geld een prachtig optrekje met een woonoppervlakte van 160 vierkante meter. In totaal zijn er 5 kamers, waaronder vier slaapkamers en 1 badkamer, verdeeld over twee woonlagen en een zolder.

Het huis heeft een luxe open woonkeuken, voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. De auto kan worden geparkeerd in een eigen garage. Op de oprit van het huis kunnen overigens op zeker nog 3 auto's worden geparkeerd.

Zover bekend hebben Anita en haar man nog geen andere woning gekocht.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.