Huizen
13 februari 2018
 

Appartement Monica Geuze verkocht. Zie foto's

Nu Monica Geuze haar appartement, waar ze nooit heeft gewoond, heeft verkocht, kan ze samen met haar vriend Lars Veldwijk op jacht naar een gezinshuis.

Monica Geuze heeft haar appartement in Amsterdam verkocht. Deze stond te koop voor een bedrag van 590.000,-- euro. De verkoopprijs zou rond de vraagprijs liggen. nu kan de zwangere Monica samen met haar vriend, voetballer Lars Veldwijk, op zoek naar een gezinswoning.

Zelf kocht zij het appartement vorig jaar juli voor een prijs van 515.000,-- euro bij een vraagprijs van 5 ton euro.

Monica liet er een hypotheek op vestigen van 710.000,-- euro.  De koper krijgt een appartement met een woonoppervlakte van 123 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt drie, waaronder twee slaapkamers en 1 badkamer. Ook een balkon ontbreekt uiteraard niet.

Verder is er een luxe open keuken, die is voorzien voor diverse inbouwapparatuur. De entree van het complex is ruim opgezet, voorzien van een conciërge en aangekleed met een zithoek en leestafel voor wachtende gasten.

De servicekosten bedragen 284,--  euro per maand, Daar komen nog garagekosten bij van 41,50 euro. Daar kan de auto worden geparkeerd.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.