Volgens de website mediacourant heeft Arie Boomsma totaal 69.000 aan steun gekregen uit het coronanoodfonds voor zijn Vondelgym sportscholen. Doordat hij zijn omzet zag kelderen door de coronacrisis kon Arie een beroep doen op de NOW regeling.

Voor zijn Vondelgym Service Holding B.V. ontving hij 27.744 euro, Vondelgym Zuid B.V. kreeg 19.425 euro, Vondelgym B.V. 16.620 en tenslotte kon Vondelgym Oost B.V. 5319 euro op de bankrekening verwelkomen.

Dit alles blijkt uit cijfers die het UWV openbaar heeft gemaakt. En dat terwijl hij opriep tot een adverteerdersboycot tegen het programma Veronica Inside, waardoor zij aan advertentie inkomsten 1 miljoen euro de mist in zagen gaan.

Arie had overigens eerst nog een van zijn twee appartementen te koop gezet om een financieel drama te kunnen voorkomen. Maar deze heeft hij weer uit de verkoop gehaald, door de uitkeringen van het UWV.

Eerder werd bekend dat ook o.a. Nikkie Plessen, Gordon, Guus Meeuwis, Tino Martin en Dre Hazes een succesvol beroep hadden gedaan op deze regeling