“Het schijnt dat Arie Boomsma er ook weleens komt op die afwerkplek. Dat heb ik wel eens gehoord.”

Schouten doet zijn uitspraak iin de YouTube show van Andy van der Meijden als hij met de gastheer van de talkshow praat over homoseksualiteit. “Je hoort wel vaker van die vaders die een hoop kinderen hebben en uiteindelijk toch later op mannen vallen.

Daar is niets mis mee“, zegt Dennis, waarop Andy repliceert “Je hebt ons langs de A1 zo’n parkeerplek, zo’n homo-ontmoetingsplaats en daar zie je ook auto’s met kinderstoeltjes erin.” De spot lang overigens langs de A1 liggen.

Dennis gaat verder;  “Ja, ik heb alleen van Arie gehoord. Overdag is het: die boycotten we, die boycotten we en die boycotten we. En dan laat hij zich ’s avonds door een paar mannen nemen. Dat heb ik gehoord, hè! Het is een roddel, het is een roddel! Het is een roddel, hè?”

De roddel sluit aan op geruchten over Arie’s homoseksualiteit die al gaan vanaf het begin van zijn carrière. Geruchten waar Boomsma niet om maalt zo zei hij al in 2011. “Het is toch niet erg om homo genoemd te worden? Zolang heteromannen dat nog als iets negatiefs zien, vind ik het niet erg om in de wind te staan, net zolang tot het geen factor meer is.”

Arie Boomsma vertelde in hetzelfde jaar ook dat hij denkt hij nooit met een man tussen de lakens zal belanden. “Ik ben gewoon niet nieuwsgierig naar een man in dat opzicht”, zei Boomsma in Viva. “Het vrouwelijke lichaam is zo veel meer esthetisch, zo elegant en zacht. Zo veel meer sensueel en vooral ook seksueel daardoor.”

Boomsma zei ook het verder vreemd te vinden dat veel mensen denken dat hij nog uit de kast moet komen. “Als ik journalisten vraag om zo’n bewering te onderbouwen, komen ze eigenlijk nooit verder dan dat ik programma’s maak over dat thema.”