Huizen
29 juni 2017
 

Aukje van Ginneken koopt luxe eengezinswoning in Breda. Zie foto's

Nadat voormalig GTST soapie Aukje van Ginneken haar twee onder 1 kapwoning in Breda had verkocht, kroop ze met haar gezin in een huurwoning. Maar niet voor lang, want Aukje heeft recent een eengezinswoning gekocht....

Na haar twee onder 1 kapwoning te hebben verkocht voor 325.000,-- euro, op een vraagprijs van 324.000,-- euro, betrok de voormalige GTST actrice een huurwoning in Breda om op haar gemak op jacht te kunnen gaan naar een nieuw huis.

Deze heeft zij nu gevonden. Aukje kocht voor de prijs van 355.000,-- euro, terwijl de vraagprijs 369.000,-- euro bedroeg, een mooie eengezinswoning in Breda. Daar stond ook haar vorige huis. Tegelijkertijd liet zij er een hypotheek op vestigen van 425.000,-- euro.

Voor dit geld krijgt zij een optrekje met een woonoppervlakte van 120 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt vijf, waaronder vier slaapkamers en 1 badkamer. Dit alles verdeeld over drie woonlagen.

De luxe keuken bevindt zich in de aanbouw en is voorzien van diverse inbouwapparatuur en heeft een deur naar de achtertuin van dertig vierkante meter, die op het zuiden ligt. In de woonkamer ligt een prachtige houten vloer.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.