Afgelopen vrijdag 3 maart heeft Aukje van Ginneken haar oude huis bij de notaris overgedragen aan de nieuwe eigenaar. Het huis is verkocht voor een prijs van 325.000,- euro. gelijk aan de vraagprijs. Maar intussen woont zij met haar gezin alweer in een nieuw huis.

De vraagprijs van haar nieuwe eengezinswoning bedroeg 324.000,-- euro en rond deze prijs heeft zij optrekje gekocht. Hoe hoog de hypotheek is, is nog niet bekend. Voor dit geld heeft ze in ieder geval een woning met een totale woonoppervlakte van 103 vierkante meter.

Het aantal kamers bedraagt vijf, waaronder drie slaapkamers en een badkamer. Dit alles verdeeld over twee woonlagen. De woonkamer heeft openslaande deuren naar riante achtertuin van zestig vierkante meter, gelegen op het westen.

Er is een luxe open keuken, gelegen aan de achterzijde van het huis, welke is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Ook de keuken biedt toegang tot de tuin. Het huis van Aukje is gelegen in het centrum van Breda. Enige vervelende puntje is dat voor het parkeren van de auto een vergunning van de gemeente nodig is.