Eind november zette Aukje van Ginneken haar twee onder 1 kapwoning in Breda te koop voor een bedrag van 325.000,-- euro. Nu net een maand verder heeft ze al een koper gevonden, die een prijs van rond de 315.000,-- zou hebben betaald.

Zelf kocht zij het optrekje in juli 2006 voor een prijs van 275.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 375.000,-- euro. Op basis van de hypotheek zal de verkoop geen winst opleveren. De koper krijgt voor het geld een leuke woning met een woonoppervlakte van 120 vierkante meter.

Er bevinden zich in de woning van Aukje in totaal 6 kamers, waaronder vier slaapkamers en een badkamer. Dit alles verdeeld over drie woonlagen. Koken kan in de open keuken, die is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

De living van de twee onder 1 kapwoning is gesplitst in een ruime zit- en eetkamer. Uiteraard is er ook een tuin. De achtertuin is 60 vierkante meter groot en ligt op het noordwesten. De auto tenslotte kan worden geparkeerd onder de aanwezige carport.