Al sinds oktober 2008 probeert acteur Bas Muijs zijn appartement in Voorburg, onder de rook van Den Haag, te verkopen. En hoe oververhit de huizenmarkt dan ook zogenaamd mag zijn, aan Bas is dit helemaal voorbij gegaan.

Hij heeft na ruim negen jaar nog altijd geen koper kunnen vinden en heeft het optrekje dan ook maar uit de verkoop gehaald. Het stond lange tijd te koop voor 215.000,-- euro.

Zijn appartement kocht hij in juli 2001 voor een prijs van 142.941,-- euro en er rust een hypotheek op dit appartement van 156.554,-- euro. Als Bas het optrekje weet te verkopen op de vraagprijs kan hij meer dan 55.000,-- winst op zijn bankrekening laten bijschrijven.

Wat krijgt de koper voor zijn geld? Totaal vier kamers, waaronder 2 slaapkamers en 1 badkamer met een totale woonoppervlakte van 95 vierkante meter. Uiteraard is er een balkon en ook een inpandige berging.

Je hebt ook mooi uitzicht over Voorburg, want Bas zijn appartement ligt op de 6 etage.Bas woont samen met zijn vriendin en de kids in een luxe eengezinswoning in Den Haag