Zoals bekend heeft Maxime Meiland beslag laten leggen op de bankrekening van haar vermeende verkrachter. Hij verloor het kort geding tegen Maxime en moet om die reden de proceskosten betalen groot ruim 4100 euro.

BETALINGSREGELING MAXIME MEILAND

De man gaf aan dit bedrag niet in 1x te kunnen betalen en stelde een betalingsregeling voor. Daar gaf Maxime geen toestemming voor en ging over beslaglegging op zijn bankrekening. Overigens had de man al een eerst betaling gedaan.

De vermeende verkrachten eiste in het kort geding, dat het boek uit de handel zou worden genomen en een schadevergoeding. De rechter oordeelde echter dat deze zaak niet kan worden beslist in een kort geding, maar in een bodemprocedure.

SCHADEVERGOEDING

Dit gaat hij ook doen. Omdat hij een schadevergoeding eist, zou hij volgens geruchten in Noordwijk beslag gaan leggen op de te koop staande villa van Maxime Meiland. Tot op heden is hier echter nog niet van terug te vinden.

De toon is in ieder geval gezet. Daarbij zijn zoveel mensen boos geworden op Maxime's beslaglegging, dat zij geld hebben overgemaakt naar de man om het hele bedrag aan haar te kunnen betalen.