zie hier de beelden van de villa

Maxime Meiland heeft haar villa te koop gezet voor een prijs van 2.195.000 euro. Zelf kocht ze de villa begin van dit jaar voor 2.175.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 2,2 miljoen.

Op zeker dat ze de villa moet verkopen met verlies. Zo hebben ze uiteraard verbouwingskosten gemaakt en kosten makelaar en notaris. Zoals we al eerder schreven lijkt Maxime Meiland dus het huis te moeten verlaten. Daarbij zal de villa zeker niet makkelijk verkoopbaar zijn i.v.m. energie label. Wat krijgt de koper voor zijn geld?

Indeling villa Maxime Meiland

De toekomstige koper krijgt voor zijn miljoenen euro's een villa met een woonoppervlakte van 327 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt negen, waaronder zes slaap- en drie badkamers, verdeeld over drie woonlagen.

Verwarmd zwembad Maxime Meiland

De keuken is uiteraard zeer luxe en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Er kunnen twee auto;s worden geparkeerd in de dubbele garage. Buiten dit alles kun je iedere dag een duik nemen in het verwarmde zoutwaterzwembad.

Hoewel de Meilandjes misschien weer een gezinsvilla overwegen is het nog niet helemaal bekend wat Maxime nu gaat doen. Zodra er nieuws is, meldt bekendeburen het.