Voor Touriya Haoud kun je alleen maar respect opbrengen. Niet alleen vereenzaamde ze in Amerika na de scheiding van haar man Greg Vaughan, maar werd ze in januari 2020 getroffen door lymfeklierkanker.

Ook haar kinderen heeft ze moeten achterlaten in Amerika. Die wonen nu bij hun vader Greg en gelukkig gaat dat goed. Ze probeert haar kinderen zoveel mogelijk te zien.

Ik vlieg elke maand naar Charlotte in Amerika voor tien tot twaalf dagen en ze komen straks in de zomer twee maanden hier”. Natuurlijk ongelofelijk waar zij de energie vandaan haalt. Daar kun je alleen maar diep respect voor hebben.

Ze woont nu in Amsterdam van waaruit zij  haar zaken doet. Touriya heeft recent een eenmanszaak opgericht onder haar eigen naam met als doel het geven van adviezen op het gebied van PR en Marketing.

Het appartement kost 2250 euro per maand en is eigendom van de bekende voetballer Kenny Tete, die momenteel voetbalt bij de Engelse club Fulham en actief was in het Nederlands Voetbal Elftal.

Het appartement, gelegen op de eerste verdieping, heeft een woonoppervlakte van 75 vierkante meter en beschikt over drie kamers, waaronder twee slaap- en 1 badkamer. Koken kan in de luxe open keuken, voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

Wel heeft Touriya een eenmalige waarborgsom moeten betalen van 4500 euro. Van hieruit gaat zij een nieuwe start in haar leven makeen.