Voor 2,7 miljoen euro zijn de Meilandjes eigenaar geworden van dit droompaleis in Noordwijk, dat nu al een toeristische trekpleister is geworden.

Wat hebben zij gekocht? De woonoppervlakte bedraagt 327 vierkante meter en in totaal telt de villa 10 kamers, waaronder vijf slaap- en vier badkamers verdeelt over drie woonlagen.

Koken kan Martien in de royale woon/ eetkeuken die niet alleen is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur maar beschikt ook over een kookeiland.

De keuken heeft een schuifpui die direct toegang geeft naar het zonneterras met uitzicht op zee. De villa ligt overigens op loopafstand van de duinen en de zee. Heerlijk om te ontspannen.

Op de begane grond vind je overigen ook nog een eigen appartement, dat als kantoorruimte kan worden gebruikt of geschikt is voor Erica,

Het gebied wordt overigens bewaakt door een particuliere beveiligingsdienst.

Parkeren is ook geen probleem. Buiten dat Martien de auto op eigen terrein kan parkeren, beschikt de villa ook over een eigen garage met plaats voor 1 auto.

De vraag is alleen hoelang zij daar blijven wonen, want als door de drukte hun privacy wordt gestoord kan de familie zomaar besluiten de villa weer in de verkoop te zetten en de rust te gaan opzoeken.

Enige vervelende hierbij is wel, dat zij de villa volgens deskundigen veel te duur hebben gekocht en dus op zeker verlies zullen moeten slikken bij snelle verkoop.