Huizen
31 december 2016
 

Binnenkijken bij cabaretier Hans Teeuwen. Zie foto's

Dat het optreden in theaters hem geen windeieren opleverd, blijkt wel uit het feit dat Teeuwen dit pand uit eigen zak heeft betaald....

Dit pand in Amsterdam kocht Hans Teeuwen iets meer dan drie jaar geleden voor een prijs van 1.150,000,-- euro. Gelukkig voor hem hoefde hij niet op zijn knieen bij de bank voor een hyptheek; nee, Hans betaalde het helemaal uit eigen zak.

Voor dit geld werd hij eigenar van dit optrekje met een totale woonoppervlakte van maar liefst 286 vierkante meter. Het huis is overigens sober gerenoveerd en heeft zodoende de sfeer uit 1900 behouden.

Het huis beschikt over acht kamers, waaronder zes slaapkamers en een badkamer. Dit alles verdeeld over drie woonlagen. Uiteraard is er ook een achtertuin en deze meet 99 vierkante meter en is gelegen op het zonnige zuiden. Ook is er dakterras van 11 vierkante meter, waar Hans bruin kan worden.

Buiten dit huis bezit Hans Teeuwen ook nog een appartement aan de Wouwermanstraat in Amsterdam welke hij in 1997 kocht voor de prijs van iets onder de 294.000,-- euro en waar ook al geen hypotheek op rust!

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.