Cabaretier Hans Teeuwen is een van de weinigen die zijn jaarcijfers van 2020 heeft ingeleverd bij de Kamer van Koophandel. En daarin is precies te zien wat de financiele gevolgen zijn van de corona crisis.

Zoals bekend waren de theater gesloten en draaien nog altijd niet op rendabele capaciteit. Geen wonder dat artiesten vet moeten inleveren. De jaarcijfers over 2020 maken dat wat Teeuwen betreft meer dan duidelijk.

Hans is eigenaar van drie bedrijven; Hans Teeuwen World B.V., Hans Teeuwen Producties B.V. en Hans Teeuwen Beheer B.V. De eerste BV speelt niet echt een rol wat betreft geld.

De tweede al meer. Bedroeg het eigen vermogen in 2018 nog 188.000 euro, dat is nu 131.500 euro ofwel 57.000 euro minder. Maar de grote klap naar beneden heeft Hans Teeuwen Beheer gemaakt.

Bedroeg het eigen vermogen in 2018 nog bijna 3 miljoen euro, eind 2020 is dit gezakt naar iets onder de 1,6 miljoen euro ofwel gehalveerd.

Gelukkig voor de populaire cabaretier bezit hij in Amsterdam twee huizen met op zeker een vette overwaarde van tegen de miljoen euro.  Maar voorlopig is Hans duidelijk een van de slachtoffers van het coronavirus.

Kijk hier binnen bij Hans Teeuwen