Tv presentator Frits Sissing, die we o.a. kennen als presentator van het programma Tussen Kunst & Kitsch en van Maestro woont met zijn vrouw in een luxe vrijstaande villa in Bussum in het Gooi.

Frits betaalde voor dit optrekje een prijs van 980.000 euro. En dat terwijl de oorspronkelijke vraagprijs 1.135.000 euro bedroeg. Maar ja, dat was in 2015 toen de huizenmarkt nog niet overspannen was.

Wat kreeg hij voor zijn geld? Voor dit geld heeft Frits een villa met een woonoppervlakte van 209 vierkante meter. Totaal zijn er zes kamers, waaronder drie slaapkamers en een badkamer. Dit alles verdeeld over twee woonlagen en een kelder.

Koken kan in de moderne luxe keuken, die voorzien is van alle benodigde inbouwapparatuur. Verder is er in het optrekje ruimte om een van de ruimte om te toveren tot een kantoor, zodat je thuis kan werken. De tuin is gelegen rondom de villa. Het grootste gedeelte ligt op het zuidwesten.

De hypotheek bedraagt 715.000 euro. Deze heeft Frits vorig jaar augustus verlaagd, want eerder bedroeg de hypotheek iets meer dan 1,1 miljoen euro. Dat scheelt even 4 ton euro!!