Isa Hoes heeft een prachtig en luxe appartement gehuurd aan een van de grachten in Amsterdam. Van hieruit heeft Isa alle tijd om naar een geschikte koopwoning te gaan zoeken.

De huur van het ruime driekamer appartement bedraagt 3500 euro per maand. Isa moest overigens 7000 euro aan borg betalen om er te mogen wonen. Wat heeft zij allemaal voor dit geld?

Het wordt als volgt omschreven: “ Zeer royaal luxe gemeubileerd hoek-appartement, gelegen in fraai grachtenpand met lift en fenomenaal uitzicht over de gracht. Ook de ligging van het appartement laat niets te wensen over.

Het ligt in de populaire Jordaan op de hoek van de Leidse gracht, midden in de hippe 9 straatjes. In de buurt ligt o.a. Paradiso en het Nieuwe De La Mar Theater. Mooier kan Isa eigenlijk niet wonen. En het appartement zelf?

De totale woonoppervlakte bedraagt 135 vierkante meter. Isa beschikt over drie kamers, waaronder twee slaapkamers met ieder een eigen badkamer. De ruime – en lichte woonkamer bestaat uit een zit- en een eetgedeelte.

Aan het eetgedeelte grenst de open luxe keuken, die is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Het appartement ligt op de derde etage. Isa hoeft geen trappen te lopen, want haar appartement is per lift bereikbaar. Buiten dit alles beschikt ze ook nog over een berging, die zich in de onderbouw bevindt.

Isa zal hier dus op zeker met alle plezier wonen en niet echt haast hebben om een huis te gaan kopen. Met zoveel restaurantjes en winkeltjes in de buurt zal ze zich zelden vervelen!