ZIE HIER DE BEELDEN VAN HER APPARTEMENT

Model Rose Bertram is bekend als ex van de voormalige topvoetballer Gregory van der Wiel en ze had een tijdje een relatie met Paris Saint Germain topvoetballer Kylian Mbappe, maar ook doken er geruchten op dat Leonardo DiCaprio meer dan een oogje op haar had.

ROSE BERTRAM HUURAPPARTEMENT

Rose stond model voor o,a. H&M en L'Oreal. Ze heeft daar flink war euro's mee verdiend en woont dan ook in een zeer luxe appartement in Amsterdam. Het appartementencomplex heet L' Etoile en is alleen betaalbaar als je over een vette bankrekeniing beschikt.

Rose betaalt voor haar driekamer appartement 4600 euro per maand  en moet ook nog eens 650 euro per maand aan servicekosten ophoesten. Parkeerplaats voor haar auto kost ook nog eens 295 euro per maand. Maar dan heb je ook wat.

ROSE BERTRAM FITNESSRUIMTE

Het appartement heeft een woonoppervlakte van 190 vierkante meter en beschikt over twee slaap- en twee badkamers. De keuken is uiteraard zeer luxe en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur.

Daarbuiten beschikt Rose nog over een balkon van 25 vierkante meter. En dit is niet alles. Als bewoner staat er een PA ( persnal assistant) voor je klaar, de lift kan alleen worden bediend met een persoonlijke keycard en dat is niet eens alles.

Het appartementcomplex beschikt over een fitnessruimte plus een ruimte voor schoonheidsbehandelingen, massages en fysiotherapie. Kortom; je kunt het slechter treffen.