Als Rachel Hazes even bij moet komen van alle familieruzies kan ze zich terug trekken in een luxe vrijstaande villa. Ze moest iets overbieden, maar daar heeft ze ook wel wat voor. Hoeveel is het huis van Rachel Hazes waard en wat heeft ze daarvoor? Wij zetten het op een rij en jij kaan binnen kijken.

Zoveel is het huis van Rachel Hazes waard

Rachel heeft deze vrijstaande villa gekocht voor de prijs van 540.000 euro en dat is maar 5000 euro boven de vraagprijs van 535.000 euro.

Zo luxe is de villa van Rachel Hazes 

De villa ligt op een loopstand van het dorpscentrum van Mijdrecht en heeft een totale woonoppervlakte van 208 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt zes, waaronder vier slaapkamers en 1 badkamer. Dit totaal verdeeld over vier woonlagen.

Het mooiste is wellicht dat Rachel nu beschikt over een inpandig zwembad en ook nog over een sauna. Ook is er een dakterras aanwezig en nog een balkon. De auto kan worden geparkeerd in de garage, die plaats biedt aan 1 auto.

De achtertuin is 108 vierkante meter en ligt op het zuidoosten. De villa is overigens een dijkwoning. De benedenverdieping is uitermate geschikt te maken voor o.a. een eigen praktijk, atelier, studio of kantoor aan huis. Ze zou er zelfs een zelfstandig appartement van kunnen maken.

Veel privacy en geen last van familie

Doordat de woning tegen een dijk gebouwd is, ligt de woonverdieping aan de straatkant op één hoog terwijl de achterzijde op tuinniveau is. Hierdoor is er zowel aan de voorkant als aan de achterkant geen inkijk mogelijk, bijzonder veel privacy dus! En dat kan Rachel goed gebruiken.

De woonverdieping ligt op tuinniveau. Over de tuin gesproken, de achtertuin mag best wel een klein paradijs worden genoemd en is volledig beschut. De foto’s zeggen genoeg. Koken kan Rachel in de luxe half open keuken, die is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

Ook van familieleden waar ze ruzie mee heeft hoeft Rachel weinig te verwachten. Haar zus Els heeft haar huis in Vinkeveen namelijk te koop gezet na ruzie met Rachel.

Ook André Hazes (jr.) heeft inmiddels een eigen optrekje, los van Monique en los van zijn moeder. Uiteraard kun je ook het huis van André Hazes bekijken.