AS Roma voetballer Rick Karsdorp ligt bij de Italiaanse pers onder vuur. Door een blunder van Rick zou tegenstander Bayer Leverkusen aan de leiding zijn gekomen in de halve finale wedstrijd. Hij werd dan ook later gewisseld.

AS ROMA RICK KARSDORP

Rick werd in 2017 voor 14 miljoen euro door AS Roma overgenomen van Feijenoord. Hij werd overigens in 2019 door de Italiaanse club weer verhuurd aan de Rotterdammers. De miljoenen die Rick heeft verdiend heeft hij veelal geinvesteerd in onroerend goed, zoals dit miljoenenpand in Amsterdam Zuid.

MILJOENENPAND AMSTERDAM ZUID

Deze kocht hij voor een prijs van 1.755.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1.862.500 euro. Voor dit geld heeft hij een dubbel laags benedenhuis, bestaande uit een souterrain en een bel- etage.

De woonoppervlakte bedraagt 181 vierkante meter en in totaal zijn er vier kamers, waaronder drie slaap- en twee badkamers, verdeeld over twee woonlagen. De royale woonkeuken is niet alleen voorzien van diverse inbouwapparatuur, maar beschikt ook over een kookeiland.

CHANTAL JANZEN JOHNNY DE MOL

Vrijwel de hele woning is voorzien van vloerverwarming. En er is ook nog een riante achtertuin van 55 vierkante meter, die gelegen is op het noordwesten. Buren van Rick zijn oa. Chantal Janzen en Johnny de Mol die er onlangs een penthouse kocht.

APPARTEMENT ROTTERDAM

Buiten dit miljoenenoptrekje is Rick ook eigenaar van dit prachtige Rotterdamse appartement met adembenemend uitzicht. Deze kocht hij in 2019 voor 985.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1 miljoen euro. Vorig jaar stond dit appartement nog te huur.

voor meer voetbalnieuws ga naar voetbalflitsen.nl