Johnny de Mol heeft recent een prachtig penthouse gekocht in Amsterdam Oud Zuid. Het pentouse is op een steenworpafstand gelegen van de woning van Chantal Janzen, die haar pand ook nog niet zolang geleden kocht.

REALTIE JOHNNY/ CHANTAL

Zoals bekend hebben Chantal en Johnny ooit een relatie gehad en nu zijn ze dus weer bijna buren. Johnny, die met zijn gezin in een zeer luxe villa in Blaricum woont, had zeker een verlangen naar de stad.

KOOPSOM

Hij heeft voor dit zeer luxe penthouse, met prive lift, de prijs betaalt van bijna 1,6 miljoen euro, een bedrag dat hij met eigen middelen op tafel heeft gelegd. Dat is 75.000 euro minder dan de vraagprijs van 1.675.000 euro. Hiervoor krijgt hij een prachtig optrekje met een woonoppervlakte van 106 vierkante meter.

INDELING

Het aantal kamers bedraagt drie, waaronder twee slaap- en twee badkamers. De woonkeuken kent een keukeneiland en is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Het penthouse is voorzien van vloerverwarming en heeft energielabel A.

APPARTEMENT HERENGRACHT AMSTERDAM

Het dakterras met een schitterend uitzicht ontbreekt niet. Het enige nadeel is dat Johnny een parkeervergunning moet hebben om zijn auto te kunnen parkeren.. Voordat Johnny de Mol naar Blaricum verhuisde woonde hij in dit appartement aan de Herengracht in Amsterdam dat later door zijn vader werd gekocht.