ZIE HIER DE BEELDEN VAN HET GRACHTENPAND

Op 25 april 2022 overleed, na een ziekbed, voormalig leadzanger van Doe Maar Henny Vrienten op 73 jarige leeftijd. wat hij precies mankeerde is nooit echt bekend geworden. Gefluisterd wordt dat Henny is overleden aan longkanker.

VRAAGPRIJS GRACHTENPAND HENNY VRIENTEN

Zijn weduwe Gala Veldhoen, met wie hij van 2001 tot en met zijn overlijden lief en leed heeft gedeeld, heeft nu het grachtenpand in het centrum van Amsterdam te koop gezet voor een vraagprijs van 3.450.000 euro.

Henny kocht het pand in 2001 voor een bedrag van 1.134.451 euro en op het pand rust geen euro hypotheek. Gala, die Eerste Kamerlid is namens Groen Links, is erflater. Wat krijgt de koper voor deze miljoenen?

INDELING GRACHTENPAND

In ieder geval een multi- functioneel grachtenpand met een woonoppervlakte van 425 vierkante meter. Het pand is overigens een voormalig 18 e eeuws pakhuis. In totaal zijn er 14 kamers, waaronder vijf slaap- en vier badkamers.

Het aantal verdiepingen bedraagt zes plus een kelder. Je hoeft geen trappen te lopen, want er is een lift. In het souterrain bevindt zich o.a. de sauna en de derde verdieping bevindt zich de lichte woonkamer met een open woonkeuken die niet alleen is voorzien van diverse inbouwapparatuur, maar ook van een kookeiland.

Op de bel- etage bevinden zich studio's en werkkamers die toegang bieden tot een ommuurde stadstuin. Kortom; op mooi historisch pand, dat op de juiste koper wacht. Paul de Leeuw woont overigens op een steenworpafstand.